Az IAS 5100 NIR beltartalmi elemző nemcsak árával és megbízhatóságával, de kalibrációjának pontosságával érdemli ki a gazdák elismerő bizalmát.
Pontosság és megbízhatóság: A mérések nagy pontossággal történnek, hiszen cégünk szoros együttműködésben dolgozik a gyártóval. A kalibrációk teljes mértékben hazai gabonaminták elemzéseiből készültek. Mivel beltartalmi elemzők lelke a pontos kalibráció, ezért kiemelkedően fontos, hogy egy adott ország és régió növénykultúráihoz és termelési környezetéhez igazodva mutasson eredményt. Az új kalibrációk és szoftverfrissítések távolról is feltölthetőek, hogy a megbízhatóság elsőrangú maradhasson.
Gyorsaság és hatékonyság: Az IAS 5100 az elemzéseket gyorsan és roncsolásmentesen végzi el, lehetővé téve a gyors reakciót és döntéshozatalt a termelés és az élelmiszer-feldolgozás során, mely végső soron a termelési folyamatok hatékonyabbá válását eredményezi.
Könnyű használat: Az eszköz könnyen kezelhető, magyar nyelven kommunikál, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan végezzenek elemzéseket a mezőgazdasági területeken vagy az élelmiszeripari laboratóriumokban.
Kompakt kivitel: Az IAS 5100 beltartalmi elemző egyik legnagyobb erénye a kompakt, könnyű kivitel, ezzel együtt hordozhatósága. Mérete körülbelül egy 33 centiméter oldalú kocka, súlya alig 10 kilogramm, alaptartozékként hozzávaló oldaltáskában könnyen szállítható. Mérete és praktikuma nem kompromisszum, ugyanolyan stabil és megbízható, mint nagyobb és nehezebb társai.
Adatkezelési és dokumentálási funkciók: Az IAS 5100 felhasználóbarát adatkezelési funkciókat kínál, amelyek segítségével könnyen dokumentálhatják az eredményeket és nyomon követhetik a gabona minőségét az idő múlásával. A mérések eredményei, növénykultúrákra bontva egy adatbázisba kerülnek összegyűjtésre, amely adathalmazból csupán néhány kattintással Excel formátumba gyűjthetőek a kívánt adatok.
Milyen értékek mérhetők?
|
|
|
Búza |
fehérje sz.a |
8%-21% |
|
nedvesség |
9%-15% |
|
sikér sz.a |
15%-42% |
|
hamu |
1,5%-2% |
|
|
|
Árpa |
fehérje |
9,1%-15,9% |
|
nedvesség sz.a |
9,5%-16% |
|
keményítő sz.a |
50,3%-58% |
|
hamu sz.a |
2%-4,2% |
|
|
|
Kukorica |
fehérje sz.a |
7%-10% |
|
nedvesség |
9%-32% |
|
keményítő sz.a |
56%-65% |
|
olaj sz.a |
1,8%-4,2% |
|
|
|
Kukoricadara |
fehérje |
6,5%-8,4% |
|
nedvesség |
12,8%-17,2% |
|
keményítő |
61,5%-65,7% |
|
olaj |
2,7%-4,4% |
|
|
|
Napraforgó |
fehérje |
43,4%-50,5% |
|
nedvesség |
4,4%-11,4% |
|
olaj |
11,3%-14,4% |
|
|
|
Repce |
nedvesség |
5%-15,1% |
|
olaj |
30,3%-46,2% |
|
olajsav |
1,4%-79,3% |
|
Glukozinolát |
4,7%-130,6% |
|
C221 alacsony |
0%-3,7% |
|
C221 magas |
5,3%-49,3% |
|
C221 MER |
0%-49,3% |
|
|
|
Szójabab |
fehérje sz.a |
31,1%-50,3% |
|
nedvesség |
8%-16,1% |
|
Zsír (olaj) sz.a |
16,3%-25,4% |
|
Oldható fehérje |
25%-39% |
|
|
|
Cirok |
fehérje |
8,1%-12% |
|
nedvesség |
9,9%-16,8% |
|
keményítő |
62,3%-68,5% |
|
|
|
Lenmag |
olaj |
39,5%-44,2% |
|
nedvesség |
5,7%-9,0% |
|
|
|
sz.a. |
száraz anyag |
|
Cégünk folyamatosan fejleszti és készíti elő az új növénykultúrák kalibrációit. Amennyiben egyedi igénnyel rendelkezik vagy nem találja a mérendő terményt, szakmai csapatunkkal állunk rendelkezésére.
A beltartalmi elemző műszert előzetes egyeztetést követően értékesítő Kollégáink szívesen bemutatják az ország bármely pontján. Keressen minket elérhetőségeinken!
A készülék CE szabvánnyal rendelkezik.